Selasa, 5 Ogos 2014

Segmen BlogWalking Ogos By Karya Mahirah



Assalamualaikum...
Asib ada terbaca satu segmen ni. Macam menarik . Kebetulan sangat, Asib memang tengah blogwalking blog-blog yang lain. Segmen ni juga merapatkan hubungan dengan para blogger-blogger lain. Jom ramai-ramai kita join Segmen ni.
salam Aidilfitri

klik sini untuk join

42 ulasan:

Karya Mahirah berkata...

KM dtg singgah... thanks ya sudi join segmen ni. Senarai entry dah update, nanti boleh semak ya. Good luck n happy blogwalking

Norul Rahim berkata...

salam
singgah dari segmen yg sama ^^
selamat hari raya

http://norulrahim.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-munirah.html

Syuhada Salleh berkata...

selamat bersegmen..singgah bw sini..
http://www.syuhadasalleh.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

Farrah MF berkata...

Berkunjung dari segmen yg sama.
Jemput Singgah --> Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah

julia abu anuar berkata...

salam perkenalan. jom singgah http://juliaadorable.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

Lea Azleeya berkata...

Singgah raya kat sini.. Salam Perkenalan dari Lea...

Dari segmen yang sama ------->> http://sotskirt.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

Follow Done... :)

Cikdelima merah berkata...

singgah dari segmen yang sama

http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

izzeyda berkata...

salam perkenalan..singgah sini dari segmen yang sama..

http://izzeyda.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

Norniwanie Nasarudin berkata...

Salam kenal..singgah dari segmen yang sama...mana button follow..huhu..sorie tak perasan..

Nor Ariffin Hamzah berkata...

Salam datang membalas kunjungan dari segmen yang sama

acik idah berkata...

Salam perkenalan... acikidah singgah dari segmen yang sama... :D

http://acikidah.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

remaja comot berkata...

@Karya Mahirah makaseh ..

remaja comot berkata...

@Norul Rahim gud luck.. makaseh sudi melawat

remaja comot berkata...

@Syuhada Salleh gud luck.. makaseh yer sidu singgah

remaja comot berkata...

@Farrah MF makaseh sudi singgah..

Pha Is berkata...

singgah BW sini dari segmen yg sama..
all the best..

Adinda Baizura Mazlan berkata...


Blogwalked!

Jangan lupa join segmen ABM juga

http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-cerita-adinda-baizura.html

imanina zahri berkata...

Saya singgah dan follow sini. :) http://proudladyniz.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

Cik Mimie berkata...

Blogwalk dari segmen yang sama :)

http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

Nadirah Mohamad berkata...

Selamat bersegmen!! :)

Oh Fiona berkata...

Peserta dari segment yang sama! Goodluck! ^^,
http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

CT Humairah berkata...

datang singgah dr segmen yang sama.. tak boleh followlah. tak tahu kenape..

remaja comot berkata...

@CT Humairah ok.. skrg da boleh .. cuba klik..

Cik Nadyya berkata...

thanks singgah blog Nadyya.
selamat bsegmen ^^

latest: Raya #4

ubai ismail berkata...

dari segmen yg sama ^^ done follow here !!

N.A berkata...

Assalamualaikum ^_^

Jalan2 blogwalking join segment yang sama... follow me, I will follow back...
Jangan lupa mai :

http://formulasihatcantik.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK berkata...

Salam Perkenalan.
Blogwalking from same segmen ~ #29.
Jemput singgah blog saya..
Life is beautiful... don't waste it.

Muhammad Khudri berkata...

Singgah dari segmen yang sama
http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

ikhwan yusuff berkata...

singgah dri segmn sama
http://duniakita94.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

miya amira berkata...

singgah dari segmen yang sama...

http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

Abah Zuki berkata...

Assalamualaikum. Abah Zuki datang dari segmen yg sama dan terus follow blog awak. http://www.zukidin.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-oleh-karya.html

Nurul Ardilla Noorezan berkata...

Hi. Blogwalking dari segmen yang sama. View mine :)

http://dyllarezan.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

Ar Eirza Japar berkata...

hi salam kenal...follow sini dari segmen yg same..jemput follow me back ye...tq :)

http://eirza.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

FaraFirhana berkata...

Assalam, hai fara dtg dari segmen yg sama..

BW sini dan follow awak =)

Nurzaliza Mohd Ali berkata...

kunjungan balas.. Salam perkenalan.

Free Just 4 U berkata...

Salam...Blogwalking
Selamat bersegmen semoga berjaya... :)

http://freejustforu.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

Mrs.Zaheer_Hajrah berkata...

datang singgah & follow awak dr segmen yg sama ... jenguk ke blog umi ye =) http://umihajrah.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

AyuInsYiraH berkata...

ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

siti zawiah berkata...

singgah sini.. :)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

Nadya Dyana berkata...

Hai, Nad datang blogwalking. Maaf lambat. busy sikit. Jemput singgah blog Nad ^^di sini :)

Engku Muzahadin berkata...

Melayang singgah hinggap di sini,
Menjamu mata membaca madah,
Tak mahu ikatan tinggal di sini,
Button followers ditekan sudah.

Singgah dari segmen yang sama...
Dan, follow sudah teratak ini!
http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

Azhafizah Md Nor berkata...

Hai, singgah dari segmen yang sama.. Baru ada masa nak berblogwalking. Jemput Singgah :)

http://www.azhafizah.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html