Isnin, 6 Jun 2016

#Dota Bagi Life Student


Haaa.Assalamualaikum dan slam sejahtera.
Dah lma tak update blog. Semangat nak main blog pon dah hilang.Dulu lha. Tapi skrang rasa smngat dtg kembali..  haa asib nak cerita sikit.. ini mmg reality bgi life seorang student..  ramai yang tak taw pasal Dota 2 kan? Kbnyakan llki lha yg main gme mcam ni.. girls? Hmm tak thu lha… (mungkin ade sgelintir).. ini klaw main dekat cc (cybercaf√©) mmg riuh lha jawabnya. Tpi asib xsuka pegi cybercaf√©, mak marah (acah2 baik ja) … haha.. asib pon tak thu macam mana boleh terjebak dalam dunia Dota ni.. apa org cakap ‘sekali masok dunia dota ni.. jalan keluar agak kabur di situ’ asib rasa jalan kluar dah kabur sedikit.
Part yg paling best? Bila main dgn housemate.. oh.. tak leh bygkan mcam mna jadinya nnti. Bgi yg gila Dota ni pndai2 lha bhgi masa. Waktu study dgn waktu main. Bila sorg dah bawak wabak Dota masok umah. Satu umah boleh jangkit. Haha. Skrang satu housemate dah kaki dota. Masa awal2 sem boleh lagi seronok then bila tiba waktu exam, kelam kabut nak study. Haha then yg paling pandai dlam kelas jdi mangsa mintak jawapan. Dulu lha. Skrang tak dah. Dah pndai bhgi masa (ye latu). Tpi asib main just untuk hilangkn bosan, enjoy2 ja.

Kategori umur? asib dah penah tgk budak form 1/2 dah pndai main game ni. Dasyat2. Tambah2 yang main dekat CC. Jgnlah nak mnyusahkan mak ayah smpai nk pegi CC guna duit mak ayah. Jangan.

Ok smpai sini jela, yg mana dlam dunia Dota lagi tu, truskan bermain mana nak thu ada rezeki boleh pegi peringkat lebih tggi. Bye2


*Bila tak dapat call/whatsapp laki anda cuba cari dekat Steam. Mesti ada punya
*ingat bahagi masa dgn sebaik nya


2 ulasan:

Syamil Ramli berkata...

hehehehe..dota tetap di hati...jgn jadi feeder dh ler...kene maki jer

Kenapa Tiada Warna Merah Jambu di Terengganu

remaja comot berkata...

@Syamil Ramli ade la jgk feeder bila wifi buat hal.. smpai ayat maki kuar... ahaha